Anti-Age Kiinteyttävä Hoitoseerumi 2019-05-06T12:07:42+00:00

Anti-Age Kiinteyttävä Hoitoseerumi

Aikuisen ihon tehotuote, joka vahvistaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa

Atopik Anti-Age Kiinteyttävä Hoitoseerumi

Kiinteyttävä seerumi vahvistaa ja napakoittaa ihoa. C-vitamiini aktivoi kollageenisyntesiä ja jojobaproteiini vahvistaa ihon rakennetta. Seerumi sisältää myös ihoa kosteuttavaa ja täyteläistävää hyaluronihappogeeliä peräti 30%, mikä tekee seerumista todellisen anti-age tehotuotteen. Sisältää myös ihon normaaliflooran hyvinvointia edistäviä prebiootteja sekä ravitsevaa ja antioksidanttista mustikkauutetta.

Pakkaus: 30 ml airless-pullo, pahvikotelo

  • Valmistettu Suomessa
  • FI-Natura sertifioitua luonnonkosmetiikkaa
  • Eläinkokeeton, Leaping Bunny auditoitu
  • 100 % Vegaaninen
  • Gluteeniton

Käyttöohjeet

Levitä kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle aamuin illoin ennen Kiinteyttävää Hoitovoidetta.

Säilyvyys: 24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan. Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.

Raaka-aineet

Ingredients: Aqua, Glycerin, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract (Mustikka/Bilberry), Avena Sativa Kernel Extract (Kaura/Oat), Sodium Hyaluronate (Hyaluronihappo/Hyaluronic Acid), Hydrolyzed Jojoba Protein, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Inulin (Prebiotic), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Prebiotic), Betaine, Tocopherol, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Phenethyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Lactic Acid