Sensitive Rauhoittava Hoitoseerumi 2021-08-24T07:15:26+00:00

Sensitive Rauhoittava Hoitoseerumi

Kosteuttava ja ihoa rauhoittava hajusteeton seerumi herkälle iholle

Kevyt seerumi kosteuttaa ja rauhoittaa kuivaa ja ärtynyttä ihoa tehokkaasti jättäen iholle miellyttävän tunteen. Seerumi tuo tärkeitä aktiiviaineita, kuten prebiootteja ja kaurauutetta, syvemmälle ihoon ja antaa näin lisätehoa erityisesti ärtyneen ja kuivan ihon hoitoon. Fermentoitu kaura nopeuttaa ihon luontaisen mikrobiomin palautumista ja luo optimaaliset olosuhteet hyödyllisille mikrobeille, jolloin ihosta tulee pehmeä, heleä ja täydellisen kosteutettu.

Pakkaus: 30 ml airless-pullo, pahvikotelo

  • Valmistettu Suomessa
  • FI-Natura sertifioitua luonnonkosmetiikkaa
  • Eläinkokeeton, Leaping Bunny auditoitu
  • 100 % Vegaaninen

Käyttöohjeet

Levitä kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle aamuin illoin ennen Kauravoidetta.
Säilyvyys: 24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan. Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.

Raaka-aineet

Aqua, Avena Sativa Kernel Oil (Kaura/Oat), Avena Sativa Kernel Extract (Kaura/Oat), Vitis Vinifera Seed Oil (Viinirypäle/Grape), C12-20 Alkyl Glucoside, C14-22 Alcohols, Lactobacillus/Avena Sativa Ferment Extract Filtrate, Mangifera Indica Seed Butter (Mango), Sodium PCA, Inulin (Prebiotic), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Prebiotic), Tocopherol (Vitamin E), Xanthan Gum, Lysolecithin, Pullulan, Sclerotium Gum, Olus Oil, Phenethyl Alcohol, Sodium Phytate, Alcohol, Lactic Acid