Anti-Age Kiinteyttävä Silmänympärysvoide 2021-07-26T12:38:23+00:00

Anti-Age Kiinteyttävä Silmänympärysvoide

Tasoittava ja suojaava voide silmänympärysiholle

Täyteläinen koostumus hoitaa ja suojaa ohutta silmäympärysihoa. Chiaöljyn sisältämät rasvahapot ravitsevat ja tasoittavat ohutta silmäympärysihoa. Kauraöljy rauhoittaa herkkää silmänympärysihoa ja mustikkauute edesauttaa mikroverenkiertoa ja tuo iholle antioksidanttisuojaa. Silmänympärysvoiteen sisältämä kiinteyttävä proliini-aminohappo tasoittaa pieniä juonteita.

Pakkaus: 15 ml airless-pullo, pahvikotelo

  • Valmistettu Suomessa
  • FI-Natura sertifioitua luonnonkosmetiikkaa
  • Eläinkokeeton, Leaping Bunny auditoitu
  • 100 % Vegaaninen
  • Gluteeniton

Käyttöohjeet

Levitä pieni määrä silmänympärysiholle ja huuliin aamuin illoin.
Säilyvyys: 24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan. Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.

Raaka-aineet

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract (Mustikka/Bilberry), Salvia Hispanica Seed Oil (Chia), Cetyl Alcohol, Propanediol, Avena Sativa Kernel Extract (Kaura/Oat), Cetearyl Glucoside, Sorbitan Olivate, Stearic Acid, Sodium Hyaluronate, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Betaine, Tocopherol (Vitamin E), Inulin (Prebiotic), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Prebiotic), Magnesium Ascorbyl Phosphate (Vitamin C), Dicaprylyl Carbonate, Xanthan Gum, Acacia Senegal Gum, Phenethyl Alcohol, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Parfum (Natural)