HERKKÄ IHO 2017-07-17T07:42:45+00:00
Kuivassa ihossa on heikentynyt suoja
Olipa ihotyyppi mikä tahansa, iho voi olla herkkä ja helposti reagoiva. Herkkä iho on usein myös kuiva tai pintakuiva. Ihon pinnan tehtävänä on suojata ihoa ja ehkäistä kosteuden haihtumista. Herkässä ihossa suojakerroksen toiminta on häiriintynyt, jolloin ihon puolustuskyky voi heikentyä. Iho myös ärtyy helposti.
Herkän ihon pinta
Herkän ihon soluväliaineessa on normaalia vähemmän keramideja ja muita lipidejä. Tällöin pintakerroksen ihosolut irtoavat normaalia nopeammin, mikä näkyy ihon hilseilynä. Tämä johtaa ihon kuivumiseen. Keramidit huolehtivat ihon kosteustasapainosta ja lipidit suojaavat kosteuden liialliselta haihtumiselta. Atopik-tuotteiden sisältämä kauraöljy kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa tuomalla siihen ihon kaipaamia keramideja ja lipidejä sekä luonnollisia vitamiineja.
Atopik Tuotesarja
Atopikin ihoidenttiset ja ihoa rauhoittavat raaka-aineet vähentävät kuivan ja herkän ihon reagointia kosmetiikalle. Kuiva iho hyötyy Atopik-tuotteiden käytöstä, sillä ne tukevat ihon luonnollista toimintaa. Luonnolliset öljyt ja ihoidenttiset raaka-aineet kosteuttavat ihoa tehokkaasti sekä täyttävät pintakerroksen välisiä rakoja. Atopik-tuotteet tuovat iholle sen tarvitsemia keramideja ja lipidejä luonnollisessa muodossa. Näin ihovoiteiden avulla voidaan vähentää ihon kuivuutta ja parantaa sen luonnollista pehmeyttä ja suojaa.