YRITYS 2017-04-24T12:05:59+00:00
Naviterin toiminta on saanut alkunsa sen perustajan Anni Linnavirran omista ihon ongelmista. Kosmetiikkatuotteet aiheuttivat hänelle ihoreaktioita. Sopivia tuotteita oli vaikea löytää ja tyypillisen herkkäihoisen tapaan kylpyhuoneen hyllyihin kertyi tuotteita, joita ei vain voinut käyttää. Lääketeollisuustausta antoi Annille hyvät eväät tutkia kosmetiikkatuotteiden sisältöä ja raaka-aineita. Pian ajatus omasta, hyvin siedetystä ja erittäin tehokkaasta ammattisarjasta alkoi itää.
Naviter Oy on nopeasti kasvava suomalainen perheyritys, joka kehittää ja valmistaa innovatiivisia ihon- ja hiustenhoitotuotteita Itä-Helsingissä, Herttoniemessä. Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä, josta ne lähetetään jälleenmyyjille suoraan ilman välikäsiä. Naviter työllistää jo 20 työntekijää, joista omaa perhettä on viisi. Naviter on erikoistunut ammattikosmetiikkaan, luonnonkosmetiikkaan ja medikaaliseen kosmetiikkaan sekä herkälle iholle soveltuviin tuotteisiin. Naviter kehittää ja valmistaa tuotteita myös muiden brändeille.

Naviterin brändit

ATOPIK – Herkän ihon apteekkikosmetiikkaa. Myynti apteekkien kautta. Lanseeraus Apteekkaripäivillä 2017

BTB13 – Patentoitu solustimulantti, jossa Anti-Age ja Medical -linjat. Myynti kosmetologien ja kampaajien kautta. Yli 100 jälleenmyyjää.

EKOPHARMA – Terve ja kaunis iho suomalaisten marjojen voimalla. Myynti kosmetologien ja kampaajien kautta. Yli 400 jälleenmyyjää.