FÖRETAG 2017-04-26T07:44:54+00:00
Naviters verksamhet fick sin början i och med grundaren Anni Linnanvirtas egna hudproblem. Hennes hud reagerade på kosmetikprodukter. Det var svårt att hitta lämpliga produkter och som för många människor med känslig hud samlade hon på sig en massa produkter som hon inte kunde använda. Annis bakgrund inom läkemedelsindustrin gav henne en bra grund att börja undersöka kosmetikprodukternas innehåll och råvaror. Snart började tanken på en egen, väl tolererad och mycket effektiv professionell serie gro.
Naviter Oy är ett snabbt växande finländskt familjeföretag som utvecklar och tillverkar innovativa hud- och hårvårdsprodukter i Hertonäs i Östra Helsingfors. Produkterna utvecklas, tillverkas och packas i Helsingfors varifrån de direkt utan mellanhänder levereras till återförsäljarna. Naviter sysselsätter redan 20 personer varav fem inom familjen. Naviter är specialiserade på professionell kosmetika, naturkosmetika och medicinsk kosmetika samt på produkter som lämpar sig för känslig hud. Naviter utvecklar och tillverkar produkter även för andra varumärken.

Naviterin brändit

ATOPIK – Apotekskosmetika för känslig hud. Försäljning via apotek.

BTB13 – Patenterat cellstimulantia med Anti-Age och Medical-linerna. Försäljning via kosmetologer och frisörer. Över 100 återförsäljare.

EKOPHARMA – Frisk och vacker hy med kraften av finländska bär. Försäljning via kosmetologer och frisörer. Över 400 återförsäljare.